Facebook Instagram sociální sítě

10. WEBER Jičínská10 v cíli

Na start 10. ročníku WEBER Jičínské10 se postavilo 166 sportovců širokého věkového i výkonnostního spektra.

Prestižní a hlavní tratí je u nás "desítka", kterou naprosto jednoznačně ovládl Karel Splítek (WINEHOUSE.CZ). Druhému v cíli Miroslavu Balatkovi (ALISY SPORT TEAM) utekl  o více než minutu a půl. Třetí protnul cílovou pásku Josef Drbohlav (POKO RUNNING TEAM)..

Nejlepší ženou byla tradičně Gábina VEIGERTOVÁ (ELMTRADE RACING TEAM před Simonou Jiříčkovou (Rádlo) a bronzovou Barborou Jiřičkovou (MARČÍK RUNNING TEAM) . 

Top závodníci z "desítky" si užili ještě DEK  ELIMINÁTOR , který je vyřazovací bitvou o slušné finanční prémie. Tonto závod pro sebe získal Jakub Krabec (POKO RUNNING TEAM).

Dlouhou půlmaratonskou trasu ovládli Jiří Čivrný (SK NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ) v parádním čase 1:15:23 a Markéta Vávrová (ROLNÍCI ČZU)

Nejkratší "fit pětku" nejlépl zvládl Michal Majoroš (MM LANŽOV) a Martina Majorošová ze stejného oddílu.

Svoje startovní chvilky si užili i malí sportovci, kteří závodili přímo na ploše Lidického náměstí. 

Všech více jek pět stovek sportovců, kteří v sobotu závodili na kole či běželi odpolední běh pomohli Apropu Jičín, které se stará o hendikepované osoby v okolí Jičína. 

Pomoc APROPO je letos cílená na nákup cyklo rikši. Koukněte jak se na cyklo rikše jezdí a neváhejte s možností finančního příspěvku... 

 

<< Zpět na předchozí stránku

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři