Facebook Instagram sociální sítě

Předstartovní info

Vážení sportovci, 

v sobotu 20.5. se rozeběhnete 9. ročník  WEBER CITYRUNu a tak shrnujeme předstartovní info.

Přihlásit se do závodu a zároveň si vyzvednout startovní číslo si můžete v místě prezentace (Lidické nám. 11)  v sobotu od 13:00 do 14:30. Ty samé časy platí pro dětské kategorie, které závodí přímo na náměstí. TAM MAJÍ I V SOBOTU  REGISTRACI !

Parkování je nejlepší za náměstím TADY. 

Trať závodu 5 , 10  a 21 km km je vyznačena modrými šipkami stromech a bílo modrými šipkami na zemi. . Aktuální mapa je v sekci "o závodě" . Na trase 10 km nesjou oproti roku 2022 žádné změny. Nově však přidáváme distanci 21 km.  Sledujte bedlivě značení i pokyny pořadatelů. 

Pro nejrychlejší z 10 km trasy je opět připraven DEK ELIMINÁTOR , kde se 8 nejlepších mužů a dvě ženy "poperou" o zajímavé o zajímavé finanční odměny. 

Prvních 190 přihlášených běžců na trasách 5, 10 i 21 km dostane parádní čelenku od WEBER Sain Gobain. Pozor !  Děti opět dostanou svoje sladké kalorie ve stánku WEBER. Zajímavosti pro všechny též budou ve stáncích Autocentra Jičín, které vypisuje soutěž o půjčení Škodovky. Svoji prezentací jistě nezklame FABIO Produkt,  DEK půjčovna na vás navalí "těžké stroje" a vše je podkresleno charitativním podtextem jedeme a běžíme pro APROPO Jičín. 

Pro všchny je též připraveno občerstvení a nápoje od Rohozce. Podstatné dění bude vidět na velkoplošné TV na které půjdou fotky a videa z trati závodu. 

Užijte si to ve zdraví. Petr Kordík

<< Zpět na předchozí stránku

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři