Facebook Instagram sociální sítě

Předstartovní info 10. WEBER Jičínské10

Vážení sportovci, 

v sobotu 25.5. se rozeběhnete 10. ročník  WEBER Jičínské10  a tak shrnujeme předstartovní info.

Přihlásit se do závodu a zároveň si vyzvednout startovní číslo si můžete v místě prezentace (Lidické nám. 11) v pátek od 17 do 18 hod nebo pak v sobotu od 13:00 do 14:30. Ty samé časy platí pro dětské kategorie, které závodí přímo na náměstí. TAM MAJÍ I V SOBOTU  REGISTRACI !

Parkování je nejlepší za náměstím TADY. 

Trať závodu 5 , 10  a 21 km km je vyznačena modrými šipkami stromech a bílo modrými šipkami na zemi. . Aktuální mapa je v sekci "o závodě" . Na trase 10 km nesjou oproti roku 2023 žádné změny.  Sledujte bedlivě značení i pokyny pořadatelů. 

Pro nejrychlejší z 10 km trasy je opět připraven DEK ELIMINÁTOR , kde se 8 nejlepších mužů a dvě ženy "poperou" o zajímavé o zajímavé finanční odměny. 

Všichni účastníci, kteří doběhnou do cíleobdrží originální pamětní medaili.  Děti opět dostanou svoje sladké kalorie ve stánku WEBER. Zajímavosti pro všechny též budou ve stáncíchSvoji prezentací jistě nezklame FABIO Produkt,  DEK půjčovna na vás navalí "těžké stroje" a vše je podkresleno charitativním podtextem jedeme a běžíme pro APROPO Jičín. 

 

<< Zpět na předchozí stránku

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři